Groepen

- In Hestia worden verschillende groepen georganiseerd: Moeder-Babygroepen, Ontmoetingsavonden, Praatgroep voor Jongeren, Jongleren met je gedachten

Moeder-Babygroepen

 
Tijdens de babygroepen verkennen we samen, vertrekkende van de 5 zintuigen hoe baby's hun wereld ervaren. Al doende gaan we op zoek naar welke geluiden, klanken, geuren, aanrakingen en visuele prikkels jouw baby plezierig vindt. We zullen ook ondervinden hoe jonge baby's reeds vanaf hun geboorte op ontroerende wijze contact maken met volwassenen maar ook met andere baby's in hun omgeving. Samen wisselen we ook ervaringen uit over jullie baby's en over mama worden.
Dit alles doen we aan de hand van babymassage, geuren, muziek en verhalen van jullie, van ons, van de baby's. Maar bovenal door samen te genieten.
 
Voor het bekijken van de informatiebrochure, klik hier
 
Naar boven ^
 

Ontmoetingsavonden

 
Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een ontmoetingsavond voor onze clienten. Op deze avond krijgt, elke cliënt die wenst deel te nemen, de kans om anderen te leren kennen en verhalen en ervaringen uit te wisselen. Op deze ontmoetingsavonden zijn steeds 2 therapeuten aanwezig.
 
De informatiebrochure komt binnenkort online.
 
 
Naar boven ^
 

Praatgroep voor Jongeren

 
De jong-volwassenheid is een periode waarin je voor verschillende keuzes komt te staan. Dat brengt verwachtingen, twijfels, verantwoordelijkheden maar ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Verschillende vragen, gedachten, twijfels, ...  over het aangaan van relaties, (het zoeken van) werk, het nadenken over veranderingen enzovoort. Het kan gepaard gaan met piekeren, moeilijk slapen of lichamelijke klachten. Omdat je niet de enige bent die met dit soort vragen worstelt, stellen wij een praatgroep oen, waar je samen met anderen kan praten over wat je bezig houdt. Het delen van ervaringen met anderen kan ondersteunend zijn omdat je je begrepen voelt en kan verrijkend zijn omdat je perspectief wordt verruimd.
 
Indien je wenst deel te nemen, gelieve op voorhand een seintje te geven 0495/68.11.57
 
Voor het bekijken van de informatiebrochure, klik hier
 
 
Naar boven ^
 


Jongleren met je gedachten

 
Zijn we allemaal gelijk? Wat zijn krokodillentranen? Wat is vriendschap? Hoe traag kan tijd lopen?
Startend vanuit een verhaal of vanuit een vraag, denken we samen na over 'filosofische' vragen en gaan we er creatief mee aan de slag
 
Voor het bekijken van de informatiebrochure, klik hier
 
 
Naar boven ^